Data en telefonie oplossingen

Efficiënte datacommunicatie en telefonie is voor omgevingen, zoals kantoren, ziekenhuizen, apotheken, winkels onlmisbaar. Bij iGenia begrijpen we het belang van hoogwaardige data- en telefonieoplossingen en bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze diensten

Data onderzoek en samenwerking met netwerkoperators
Afhankelijk van de toepassing en de eisen van uw ontwerpteam, voeren we een grondig data-onderzoek uit in samenwerking met netwerkoperators. Dit zorgt ervoor dat uw data-infrastructuur optimaal is afgestemd op uw behoeften en toekomstige groei.

Interne bekabeling en netwerkontwerp
Onze experts zorgen ervoor dat de interne bekabeling van uw gebouw perfect is afgestemd op het netwerk van de operator. Dit garandeert een soepele gegevensoverdracht en communicatie binnen uw organisatie.

Data en telefonie oplossingen
Op zoek naar de prijzen?

WiFi implementatie
Wij installeren en configureren verschillende WiFi-punten of versterkers in uw gebouw op basis van de specifieke behoeften van uw organisatie. Dit zorgt voor een naadloze en betrouwbare draadloze connectiviteit.

Telefonieopties
Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke bekabelde telefonie of de flexibiliteit van Voice over IP (VoIP) nodig heeft, wij bieden oplossingen die aan uw eisen voldoen. VoIP opent deuren naar geavanceerde communicatiemogelijkheden en kostenbesparingen.

Industriële datacommunicatie
Voor industriële toepassingen, zoals grote complexen en permanente machines, bieden wij gespecialiseerde datacommunicatieoplossingen. We begrijpen de unieke eisen van industriële omgevingen en zorgen voor betrouwbare verbindingen.