Toegangscontrole, inbraakbeveiliging en camerabewaking

Bij iGenia begrijpen we het belang van veiligheid in zowel niet-residentiële als residentiële omgevingen. Onze expertise omvat toegangscontroles, inbraakbeveiliging en camerabewaking, en we bieden oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

 

Toegangscontrole

We bieden verschillende opties voor toegangscontrolesystemen, waaronder codeklavieren, badgelezers, RFid-technologie en zelfs biometrische systemen. Of u nu kiest voor een standalone toegangscontrolesysteem of integratie in uw domoticasysteem, de keuze is aan u.

Inbraakbeveiliging

Onze inbraakbeveiligingsoplossingen zijn afgestemd op de specifieke eisen van onze klanten. We maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals PIR (Passif InfraRood-detectors), magneetcontacten voor ramen, glasbreuksensoren en meer. De besturing kan worden geïntegreerd in uw domoticasysteem, waardoor u via verlichting en sirenes op de hoogte wordt gesteld van potentiële dreigingen. U kunt er ook voor kiezen om een centrale te koppelen aan lokale hulpdiensten voor extra gemoedsrust.

Op zoek naar de prijzen?

Camerabewaking

Onze camerabewakingsoplossingen variëren van eenvoudige systemen met één camera voor uw privéwoning tot uitgebreide netwerken voor het bewaken van hele steden. U kunt kiezen voor standalone systemen of systemen die toegankelijk zijn vanaf elke locatie en op elk moment. Camerabewaking kan worden gecombineerd met inbraakbeveiliging, maar dit is geen vereiste. U kunt het ook gebruiken om te zien wie er aanbelt of om de status van een machine te controleren.