Liften en liftsystemen

Liften zijn niet alleen meer te vinden in publieke gebouwen, maar worden tegenwoordig ook steeds vaker geïntegreerd in privéprojecten. Bij iGenia begrijpen we het belang van efficiënte liftsystemen en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van lifttechnologie.

 

Diverse soorten liften

Hef- en Autoliften
Hef- en autoliften zijn ontworpen om personen en voertuigen veilig en snel te verplaatsen binnen verschillende omgevingen. Of u nu op zoek bent naar een lift voor een parkeergarage of een autolift voor uw woning, iGenia heeft de expertise om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Roltrappen
Roltrappen zijn een cruciaal element in drukke openbare ruimtes zoals winkelcentra, treinstations en luchthavens. Ze bieden comfort en efficiëntie voor de mensenstroom. Bij iGenia ontwerpen en installeren we roltrappen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid.

Plateauliften
Plateauliften zijn de ideale keuze voor gebouwen waar toegankelijkheid een prioriteit is. Of het nu gaat om het overbruggen van niveauverschillen in uw huis of het verbeteren van de toegang tot uw bedrijfspand, onze plateauliften zijn flexibel en betrouwbaar.

Maatwerk voor uw project

Elk project is uniek. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van de opdrachtgever en het ontwerp van het gebouw. Onze technische expertise stelt ons in staat om de juiste liftoplossing te vinden en naadloos te integreren in uw project.

 

Op zoek naar de prijzen?