Over ons

Wat begon als kleine start-up in het landelijke Herzele is enkele jaren later uitgegroeid tot een grote Vlaamse speler in de bouwkundige dienstensector. “Wat is nu de kracht van uw bedrijf?” vragen ze me vaak.

“Je moet je laten omringen door de juiste mensen in je team”
ir. Stiev Schockaert - Zaakvoerder

Visie

Een sterke visie vormt de basis voor een succesvolle onderneming. Vooruitstrevendheid en het omringen van jezelf met de juiste mensen zijn essentiële elementen voor iGenia. Het creëren van een bedrijfscultuur waarin kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, is cruciaal voor het behalen van succes. Iedereen binnen het iGenia-team draagt hieraan bij om samen een succesverhaal te schrijven.

Een stabiel team helpt de visie van iGenia delen en uitwerken. Het draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf. iGenia blijft continu op zoek naar nieuwe mensen die geïnteresseerd zijn om te leren en te groeien binnen onze onderneming. iGenia biedt kansen aan iedereen, ongeacht achtergrond en ervaring. Investeren in de toekomst is de kracht van iGenia en dit stelt ons in staat om te blijven groeien en verder te ontwikkelen.

Waarom kies je voor iGenia?

Knowhow

Ons bouwconsultancybedrijf en studiebureau blinkt uit door zijn diepgaande expertise in verschillende domeinen.

Snelle service

Wij streven ernaar om onze klanten een snelle service te bieden, zodat hun bouwprojecten soepel verlopen.

Correcte prijzen

Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op eerlijke en correcte prijzen voor onze diensten.

Wil je graag werken bij iGenia?