Elektrische keuring door iGenia - Alles wat u moet weten

Bij de verkoop van een gebouw moet de elektrische installatie gekeurd worden door een erkend keuringsorganisme. Dit geldt voor elke wooneenheid die gebouwd werd vóór 1981. Het keuringsbewijs moet aanwezig zijn bij het verlijden van de notariële akte. Maar ook voor andere redenen kan de (her)keuring van een elektrische installatie nodig zijn. Bij iGenia kunt u terecht voor verschillende soorten keuringen.

Welke soorten keuringen biedt iGenia aan?

● Indienststelling van een nieuwe residentiële installatie
● Verzwaring van een bestaande residentiële installatie
● Periodieke controle van een bestaande residentiële installatie (om de 25 jaar)
● Tijdelijke installatie (o.a. werfinstallatie)
● Ingebruikname van zonnepanelen
● Plaatsen van een batterij of laadsysteem

Wat gebeurt er tijdens een keuring?

Onze deskundigen komen bij u langs om de nodige vaststellingen te doen en een fotoreportage te maken ter verduidelijking van het verslag. Hierna maakt de deskundige het verslag op en rapporteert deze bij de nodige instanties. Ten slotte ontvangt u het keuringsverslag.

Op zoek naar de prijzen?

Waarom kiezen voor iGenia?

iGenia is een partner die beschikt over de nodige deskundigen om uw elektrische installatie op een veilige en betrouwbare manier te keuren. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte service zodat u snel verder kan met uw plannen.

Heeft u een specifieke vraag over uw situatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met iGenia en wij helpen u graag verder.

Welke diensten biedt iGenia nog aan in deze categorie?