Het magische rad van iGenia op de BIS beurs: Bouwen en verbouwen was nog nooit zo voordelig!

Staan jullie al in de startblokken voor de BIS beurs dit jaar? Wij bij iGenia zijn dat zeker wel! Als all-in studiebureau gespecialiseerd in energie, technieken en stabiliteit, hebben we iets heel bijzonders voor jullie in petto: HET RAD VAN IGENIA!  🎡

Dit jaar willen we jullie uitnodigen om ons te bezoeken op de BIS beurs en deel te nemen aan een van de meest spannende en betoverende ervaringen die je ooit zult meemaken op een bouw- en verbouw evenement.

2310 - Rad 2

Waarom moet je aan het iGenia rad draaien?

Wel, als bouwer of verbouwer ben je ongetwijfeld op de hoogte van de strenge eisen die de overheid oplegt als het gaat om energie, veiligheidscoördinatie, keuringen en metingen. Deze verplichtingen kunnen soms behoorlijk zwaar wegen op je budget. Maar maak je geen zorgen! Met een eenvoudige draai aan ons magische rad, kun je genieten van exclusieve kortingen die je kunt gebruiken om kosten te besparen op je project 

Stel je voor dat je naar onze stand komt met je bouwplan in de hand. Onze deskundige teamleden staan voor je klaar om samen met jou te bekijken welke diensten verplicht zijn voor jouw specifieke project. Het maakt niet uit of het gaat om energie-efficiëntie advies, veiligheidscoördinatie of een van de vele andere diensten die wij aanbieden; met het Rad van iGenia ben je verzekerd van kortingen die het hele proces een stuk aangenamer maken.

Breng je gezin mee en geniet samen van de BIS beurs ervaring!

Maar we hebben niet alleen iets voor de ervaren bouwers en verbouwers. Ook de allerkleinsten zijn welkom! We hebben speciale verrassingen en activiteiten in petto om zelfs de jongste bezoekers van de BIS beurs te vermaken.

Dus, markeer 7-15 oktober 2023 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op de BIS beurs dit jaar. Kom langs bij de stand van iGenia, draai aan het Rad van iGenia en ontdek hoe jij kunt profiteren van onze exclusieve BIS BEURS KORTINGEN.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en te helpen bij al jullie bouw- en verbouwplannen. Alvast tot de BIS !

Waar en wanneer?

Flanders Expo; Maaltekouter 1, 9051 Gent

7–15 oktober 2023

iGenia standnummer 1520

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email